.

JUST IN CASE FLIGHTCASES ON YHDEN MIEHEN YRITYS. SESONKIAIKOINA TYÖLLISTÄMME 1-2 IHMISTÄ ERILAISISSA TYÖTEHTÄVISSÄ TARPEEN MUKAAN.


"LIVEMUSIIKIN KENTÄLTÄ HANKITTU KOKEMUS JA NÄKEMYS TOIMIVISTA RATKAISUISTA ON TÄMÄN YRITYKSEN PERUSTA"OLEN TOIMINUT AMMATIKSENI LIVEMUSIIKIN PARISSA ENEMMÄN JA VÄHEMMÄN YLI 10 VUOTTA, PÄÄASIASSA BÄNDIEN KANSSA SUOMENMAATA KIERTÄEN ÄÄNI- JA VALOMIEHEN ROOLEISSA. NYKYÄÄN PÄÄTYÖLLISTÄJIINI KUULUVAT MUUN MUASSA ORKESTERIT NELJÄ RUUSUA JA NEON2, JOISSA TOIMIN SALIÄÄNIMIKSAAJANA.

IDEA LOOTAFIRMAN PERUSTAMISEEN TULI VUONNA 2017, KUN JONKIN KIERTUEEN ESITUOTANNON YHTEYDESSÄ HARMITTELIN HUONOJA/EPÄKÄTEVIÄ KULJETUSLAATIKOITA JA KEKSIN NOIN SATA TAPAA MITEN TÄMÄN VOISI TEHDÄ PAREMMIN. 

2019 ALKUVUONNA ALOIN STARTTAILEMAAN HOMMAA LIIKKEELLE, JA MAALISKUUSSA 2019 TAPAHTUI FIRMAN VIRALLINEN PERUSTAMINEN. HOMMA LÄHTI MELKO NOPEASTI LIIKENTEESEEN JA TILAUSTEN/ASIAKASSUHTEIDEN MÄÄRÄ ON NOUSSUT ENSIMMÄISEN VUODEN AIKANA VÄHINTÄÄNKIN ODOTETULLE TASOLLE.

LIVEMUSIIKIN KENTÄLTÄ HANKITTU KOKEMUS JA NÄKEMYS TOIMIVISTA RATKAISUISTA ON TÄMÄN YRITYKSEN PERUSTA. OLEN NÄHNYT HUONOJA, EPÄKÄTEVIÄ, LÄHES HYVIÄ, HYVIÄ, TOSI KÄTEVIÄ JA LOISTAVIA RATKAISUJA NIIN KULJETUSLAATIKOISSA KUIN KIERTUETUOTANNOISSAKIN.

 SE, ETTÄ PYSTYY POIMIMAAN NE PARHAAT JUTUT SEKÄ VÄLTTÄMÄÄN NE HUONOT RATKAISUT, ON PELKÄSTÄÄN ASIAKKAAN ETU. TÄHÄN PYRIMME JOKA IKISEN TUOTTEEN KOHDALLA.

YRITTÄJÄ, MATTI HAANPÄÄ